Perspektiv på saker och ting

Det börjar bli en sjuk massa text och inte allt för mycket bilder på den här sidan men I don't give a fuck....
Inte just nu i alla fall.
 
I tisdags så åkte jag upp till Säfsen, men eftersom det var väldigt spontant så var det såklart ingen som var ledig, vilket jag absolut inte trodde att det skulle vara heller - det var ju full rulle där uppe. 
Men jag tror faktiskt att det var lite det jag behövde, jag behövde få komma ifrån Örebro ett tag och bara få sköta mig själv, jag behövde få avstånd från saker och bara vara jag i några dagar.
Så även om det var tråkigt att jag inte fick så mycket tid med mina kompisar (mostly you Amelie) så tror jag att det var det jag behövde för stunden, jag har ju trots allt ett plannerat besök om en vecka igen.
 
Men som sagt, det kändes bra att bara ta dagen lite som den kom och känna att jag kunde göra det jag ville med min tid utan att ha jobb eller någonting som väntade, jag liksom bara tog mitt pick och pack och drog. 
Någonting som jag nog ska försöka göra lite oftare - inte növändigtvis upp till Säfsen då - bara för att få chansen att reflektera över mig själv och vad jag känner, gör och behöver just för tillfället.
 
Jag tänker mig att nästa spontantripp får bli till månen eller något.
 
 
Nej men helt ärligt, det var sjukt kul att träffa alla och jag beövde verkligen komma bort ett tag.